Размисли без страсти

Icon

Личният блог на BWM274

Мобилните Оператори срещу Skype

Съдейки по всичко,операторите буквално полудяха по Skype.Но не в този си смисъл на думата.Skype пусна пипалата си дори в iPhone.Има го като отделна джажда.Има го като JAVA Приложение.Някои телефони дори вървят със Skype,а има и такива,наречени “Скайпифони“.Дори стационарните телефони имат скайп.

От тези факти мобилните оператори прегряха.Clearwire,,AT&T,T-mobile изключиха възможноста потребиотелите да ползват SKype, като последния случай беше заявено, че използването на Skype в смартфоните iPhone е нарушение на договора и който клиент използва тази система за Интернет телефония ще му бъде прекъснат достъпа до Интернет от телефонa,както писаха PCworld.

Операторите намериха едно острумно извинение: “ при използване системата Skype създава голямо натоварване на мрежата и това може да доведе до сривовe“ беше тяхното изявление“.

Всъщност,всеки знае,че Skype предлага много по-евтини разговори,а обажданията на абонат към абонат са напълно безплатни.Поради тази перспектива,операторите блокирват Skype.

И докога тези алчни създания ще ни карат да говорим скъпо и прескъпо?Няма ли да разберат,че свободата е начин на живот и,че искаме да си общуваме с нашите приятели и роднини…безплатно!

Нека ви напомня,че в България операторите не са блокирали Skype.Но няма смисъл.В България тарифите са най-скъпи и да говориш по SKype ти излиза по скъпо,така,че ние в България ще(няма да се) радваме на Skype-Mobile.

Е докога ще ни искат пари за абсолютно всичко?

Filed under: 1

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: