Размисли без страсти

Icon

Личният блог на BWM274

Office 15?

Интересно съобщение се появи в блога на Microsoft Access Team. Докато офиснияият пакет Microsoft Office 2010 (известен още като Office 14) продължава да се доработва и се очаква на пазара през лятото на 2010 г., специалистите от редмъндската компания вече пристъпват към планирането на следващото поколение офисни приложения.

В съобщението озаглавено „Access 15 and SQL Server“ направо се казва, че планирането на програмния пакет с работно название Office 15 вече е започнало. В частност, специалистите на Microsoft възнамеряват да подобрят поддръжката на SQL Server.

Що се касае до сроковете за поява на Office 15, тук можем само да гадаем. Известно е, че Office 2003 беше представен през ноември 2003 г., а Office 2007 – в края на януари 2007 г. Официално Office 2010 ще бъде представен през юни 2010 г. От всичко това можем да предположим, че програмният пакет Office 15 може да излезе през втората половина на 2013 г. или в началото на 2014 г.

Не е изключено обаче Microsoft да обедини появата на Office 15 и новата операционна система Windows 8 и да ги представи заедно през 2012 г. Такъв прецедент има – по аналогичен начин се появиха Windows Vista и Office 2007

Filed under: 1

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: